Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, yıl içinde can kaybına niye olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüce kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve finans kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Kaçış yolları, bir mimarinın herhangi bir noktasından yer seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve tabanında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılması gerekir.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yaratıcı bir yangın Yangın Kapısı kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları hakkında malumat alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak adi yangın bapsı elde edebilirsiniz.

Ulaşım Yollarını Nezih ve Bariz Tutun: Yangın kaçış yollarının her dem arı ve erişilebilir evetğundan emniyetli olun. Eşyaları bu yolların önüne koymaktan kaçının ve bu yolları her dakika açıkça tutun.

Özellikle hassas ve zikıymet materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına biricik çıkış kifayetli ikrar edilir.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini mideeriye hapseder.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page